Δόξα: Έτοιμη για για Καλαμαριά!

Δημοσιεύθηκε: 12 Ιανουαρίου 2018

Με μια προπόνηση σε αρκετά χαλαρούς ρυθμούς στο προπονητήριο στο Νικοτσάρα ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προετοιμασίας της Δόξας Δράμας για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Η αποστολή αφού γευμάτισε σε ρεστοράν της Δράμας, ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη όπου θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο λίγο έξω από την πόλη.

Ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στα πλάνα του καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Στην εικοσάδα που επέλεξε ο προπονητής για την αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι τρεις νεοαποκτηθέντες (Κουσκουνάς, Σιώπης, Αρναρέλλης), όμως απουσιάζει ο Στεφάνοβιτς του οποίου δεν είναι έτοιμο το δελτίο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Βούρας, Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Όστοϊτς, Βιτλής, Παπαζούδης, Κουσκουνάς, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Νταντίδης, Ματσούκας, Κάσες, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης, Νατσιόπουλος, Λίτσκας, Σιώπης, Μαρκόπουλος, Αρναρέλλης.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest