Απόλλων Π.: Κανένας φόβος με Δόξα!

Δημοσιεύθηκε: 12 Ιανουαρίου 2018

Μήνυμα για το σαββατιάτικο ντέρμπι από τον Γιακουμίδη. Η αποστολή.

Χαλαρή προπόνηση, λόγω της βροχόπτωσης στην Καλαμαριά, έκανε την Παρασκευή ο Απόλλων Πόντου και στη συνέχεια ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανακοίνωσε την αποστολή του εντός έδρας αγώνα με την Δόξα Δράμας.

Την αποστολή απαρτίζουν οι ποδοσφαιριστές Λόπεθ, Καλογεράκης, Καπίας, Σαμαράς, Καλί, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Τσεμπερίδης, Γκουγκούδης, Λιόνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Μπρίτο, Χασομέρης, Κυβελίδης, Προκοπίου, Δαλιανόπουλος, Ντούνγκα.

Σε δηλώσεις του (Metropolis) για το παιχνίδι του Απόλλωνα με την Δόξα Δράμας και την απόφαση της διοίκησης να δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους οπαδούς, ο πρόεδρος των Κοκκινόμαυρων, Γιώργος Γιακουμίδης είπε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο,τι έγινε πέρυσι ας το αφήσουμε στην άκρη, εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Φέτος διαμορφώθηκε διαφορετικά το σχέδιο της αστυνομίας για την προσέλευση και αποχώρηση των φιλάθλων της Δόξας, αυτό μας διασφαλίζει ότι δεν θα έχουμε κανένα επεισόδιο και αυτή είναι η θέλησή μας. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest