«Δεχόμαστε απειλές»

Δημοσιεύθηκε: 11 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys, με την οποία τονίζουν πως δέχονται απειλές, αλλά είναι ενωμένοι και τις αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Την τελευταία περίοδο τα μέλη των Austrian Boys δέχονται απειλές και προσωπικές επιθέσεις από τον ακατανόμαστο μουσαφίρη και τη μεγαλόσωμη παρέα του. Επειδή όμως το σκηνικό αυτό έχει παραγίνει, θεωρήσαμε σωστό να ενημερώσουμε τους οπαδούς μας αλλά και τους πολίτες αυτής της πόλης για το τι συμβαίνει πίσω από τα μπλε λαμπιόνια, τους κόμβους και τα events,  ώστε να είναι ενήμεροι ότι πίσω από τη βιτρίνα υπάρχει βρωμιά και δυσωδία. 

Έχουμε στοχοποιηθεί ότι για την ανυπαρξία της ΠΥΔΝΑΣ και για την παρουσία φίλαθλων της μόνο άνω των 60 αιτία είμαστε εμείς, οι AUSTRIAN BOYS. Δε νιώθουν ότι ανέκαθεν το αφεντικό της πόλης αυτής είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ότι ομάδα αλλάζουν μόνο ευνοούμενοι του μουσαφίρη. Εμείς είμαστε μια γροθιά, δυνατοί και όρθιοι να αντιμετωπίσουμε την οποιαδήποτε απειλή, γιατί έτσι μας έχει μάθει η ιστορία μας”.
Υ.Γ. Κυριακή 12 h ώρα στο πάρκο Ν. Δημητριάδος για την εκδρομή στο Νεοχώρι Τρικάλων. Τιμή εκδρομής 8 ευρώ. Τηλ: 6974145882

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest