“Ο Εργοτέλης θα συνεχίσει να σας ενοχλεί!”

Δημοσιεύθηκε: 12 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Daltons του Εργοτέλη με αφορμή το Παγκρήτιο. Καθιστούν σαφές πως ο σύλλογος θα συνεχίσει το έργο του παρά τον “πόλεμο” που δέχεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα μαθαίνουμε ότι δύσκολα τα πράγματα για την χρήση του Παγκρήτιου. Αυτό που συμβαίνει είναι ανεκδιήγητο , κάποιοι νομίζουν ότι είναι ευκαιρία να πληρωθούν σπασμένα από ένα παράγοντα για κάποιους άλλους που το μόνο που έκαναν ήταν να δημιουργούν θέματα…. Από ότι φαίνεται ο Εργοτέλης ενόχλησε μάλλον δεν έχει θέση στην πόλη όπου ανήκει , μάλλον κάποιοι είναι κομπλεξικοί, μάλλον θέλουν να λένε στα παιδιά τους πόσο δημοκρατικοί ήταν!!!!! Δεν θα μακρηγορήσουμε , δεν θα βρίσουμε και δεν θα σταματήσουμε να είμαστε Εργοτέλης. Δεν θα κάψουμε ποτέ κάδους και δεν θα σπάσουμε ποτέ περιουσίες για να περάσουμε το δικό μας όμως θα σας θυμίζουμε πάντα το πόσο κομπλεξικοί είστε ορισμένοι και πόσο πολύ μας φοβάστε και ας είμαστε τώρα λίγοι όπως βροντοφωνάζετε συνεχώς για να το πιστέψετε… Τέλος ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ έλαμπε, λάμπει και θα συνεχίσει να λάμπει , θα συνεχίσει να ενοχλεί την όραση σας!!!!
Μια φορά ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για πάντα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ!!!!!!!»

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest