Αρχή με νίκη το Παλαιοχώρι, 3-0 την Όλυνθο!

Δημοσιεύθηκε: 12 Αυγούστου 2017

Με σκόρερ τους Παπαδημητρίου, Νέστωρ και Προβατίδη (όλοι νέα αποκτήματα), ο Άρης Παλαιοχωρίου κέρδισε 3-0 εντός την ενισχυμένη Όλυνθο, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας.

Ο Μάκης Δανδίκας (φωτο) δεν χρησιμοποίησε μόνο τον τραυματία Κρημιανιώτη (έχει νάρθηκα, «μπαίνει» σε δέκα μέρες, ενώ έλειψαν φυσικά οι Χατζημηνάς-Ραμιώτης, που δεν ενσωματώθηκαν στους «κιτρινόμαυρους» ακόμα), ενώ τα επόμενα φιλικά θα δοθούν το άλλο Σάββατο με την Ελπίδα Βραστών και την άλλη Κυριακή με τον Αριστοτέλη Σταγείρων Στρατονίκης, σε έδρες που δεν έχουν φιξαριστεί.

Η ομάδα της Χαλκιδικής αναζητά τερματοφύλακα και ενδεχομένως εξτρέμ, ενώ έφεραν δελτία και θα αποκτηθούν οι δοκιμαζόμενοι μεσοεπιθετικοί, Γιώργος Ντόμπρος από Θερμαϊκό και Νίκος Κατσούλης, από Κ20 Αιγινιακού (παλιότερα και Θύελλα Φιλώτα).

Για το Παλαιοχώρι ξεκίνησαν οι Παλαβράκης, Πιτσόκος, Κουκουρώνας, Σαραγιώτης, Αποστολάς, Αποστόλου, Σιμόνι, Ταϊρης, Παπαδημητρίου, Σαπανίδης, Σαμπιασβίλι. Έπαιξαν και οι Τσιντογιάννης, Ντόμπρος, Γκαγκάνης, Κύρκος, Κουκουλέκης, Νέστωρ, Προβατίδης, Κωτάκης, Πάπας, Κατσούλης.

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΕ ΝΕΟΧΩΡΙ, ΧΟΡΟΣ ΜΕ ΜΠΕΚΑ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης Παλαιοχωρίου, ευχαριστεί τη διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Νεοχωρίου και τον πρόεδρό του Σπύρο Παυλάτο καθώς και τον πρόεδρο της κοινότητας Νεοχωρίου Νίκο Ανικούλα, για τη φιλοξενία στις αθλητικές εγκαταστάσεις του χωριού τους.

Σήμερα στις 21.30 στο Δημοτικό σχολείο των «κιτρινόμαυρων» θα γίνει ο ετήσιος χορός των «κιτρινόμαυρων», με τους τραγουδιστές, Γιάννη Μπέκα , Έμιλη Λεβαντή και Κατερίνα Τριανταφύλλου.

Πηγή: pamebala

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest