Σακελλαρόπουλος στο Αίγιο!

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2017

Μεταγραφών συνέχεια για τον Παναιγιάλειο, ο οποίος ανακοίνωσε την προσθήκη του Αλέξανδρου Σακελλαρόπουλου.

Πρόκειται για έναν ακόμη νεαρό παίκτη, ο οποίος αποτελεί εισήγηση του Δημήτρη Σπανού. Είναι κεντρικός αμυντικός, έπαιζε στη Θύελλα Αιγίου, και ακόμη δεν έχει συμπληρώσει 18 χρόνια ζωής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η διοίκηση της “ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ”, στα πλαίσια της ενίσχυσης της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και κατόπιν εισήγησης του προπονητή μας Δημήτρη Σπανού, συμφώνησε για τριετή συνεργασία με τον Αιγιαλέα κεντρικό αμυντικό Αλέξανδρο Σακελλαρόπουλο.

Γεννημένος στις 9-10-1999 ο Αλέξανδρος αναμένεται τα βοηθήσει την προσπάθεια της “Μαύρης Θύελλας” για υψηλότερες “πτήσεις” τη νέα σεζόν.

Ο πρώην παίκτης της Θύελλας Αιγίου πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε με αγαστή συνεργασία και πολλή δουλειά παλαιότερων και νεώτερων ποδοσφαιριστών να καταφέρουν να ανεβάσουν σε υψηλότερα “σκαλοπάτια” τον Παναιγιάλειο.

Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο υγεία, κουράγιο, δύναμη και περιμένουμε απ’ αυτόν δουλειά και πολλή προσπάθεια. Το μέλλον τού ανήκει!».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest