Με 15άδα… ανάγκης στο Περιστέρι!

Δημοσιεύθηκε: 19 Μαΐου 2017

Με μόλις 15 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του, θα μεταβεί στο Περιστέρι για το παιχνίδι της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της Γ Εθνικής, ο ΠΟΑ!

Η προετοιμασία του προσφυγικού σωματείου, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 19 Μαΐου με τον Βασίλη Κρασανάκη να μην υπολογίζει στους τιμωρημένους Παπαδομιχελάκης-Φραγκιαδάκη, τους τραυματίες Πετράκη, Βρεττό και Ρουμπάκη, όπως επίσης και τους Πρωτογεράκη-Χατζηανδρέου που έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, ο ΠΟΑ θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Ιερίθεο στο Γήπεδο Ηφαίστου Περιστερίου, έχοντας ως στόχο να κλείσει θετικά τη φετινή χρονιά και παράλληλα να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να διατηρηθεί στη πρώτη 5άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Στην αποστολή, μετέχουν οι: Γιαγκιόζης, Ματαλλιωτάκης, Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Μπουτσάκης, Αμπντουραχμάνι, Γενιτσαρίδης, Τριανταφύλλου, Πετράς, Ξυλούρης, Γιαλυτάκης, Λυδάκης, Ντραγκόντι, Γιαννόπουλος.

 

Πηγή: grandsport

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest