Αποχή για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στον Πιερικό!

Δημοσιεύθηκε: 19 Μαΐου 2017

Υπό άλλες συνθήκες, όπως κάθε Παρασκευή, η ομάδα του Πιερικού θα έπρεπε να προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Α΄ΔΑΚ με πλήρες το επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει, για 3η συνεχόμενη ημέρα.

Ο αγωνιστικός χώρος του Α’ΔΑΚ παραμένει κλειστός για 3η συνεχόμενη ημέρα. Αρκετοί ποδοσφαιριστές αγνοούνται, τεχνικό τιμ αγνοείται, διοίκηση αγνοείται.

Υπάρχουν μερικοί Κατερινιώτες ποδοσφαιριστές που παρευρίσκονται στο γήπεδο και παίρνουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας Κ17 του Πιερικού χωρίς να γνωρίζουν και οι ίδιοι τι ακριβώς συμβαίνει. Το ίδιο θα συμβεί και σήμερα υπό το βλέμμα του Φωτιάδη.

Ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας και οι συνεργάτες του δεν βρέθηκαν καθόλου στο γήπεδο από αρχές της εβδομάδας.

Την Πέμπτη, έληξε και επίσημα η προθεσμία που δόθηκε από το ΔΣ στον ”εκπρόθεσμο” πλέον πρόεδρο Παναγιώτη Διακουμάκο, που είχε υποσχεθεί ότι θα πληρώσει τα χρέη της ομάδας που δεν ανέρχονται παραπάνω από τα 20.000 ευρώ. Αυτά δεν πληρώθηκαν ποτέ.

 

 

Πηγή: pierikosnews.blogspot

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest