Ανακατατάξεις στον Εργοτέλη

Δημοσιεύθηκε: 11 Ιανουαρίου 2017

Συνέχεια στις αποχωρήσεις στον Εργοτέλη, καθώς εκτός από παίκτες ανακατατάξεις έχουμε και στο επιτελείο της ομάδας, με τον Βαγγέλη Κουτσάκη να αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Αρχηγού στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά να παραμένει στον σύλλογο, από άλλο πόστο.

Ο έμπειρος προπονητής που είχε καθήκοντα γενικού αρχηγού στο σύλλογο από το καλοκαίρι δεν θα συνεχίσει στον Εργοτέλη, με την κρητική ομάδα να αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον Βαγγέλη Κουτσάκη, ο οποίος αποχωρεί από τη θέση του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, όπως άλλωστε ήταν πάντα ανεξάρτητα αν κατείχε κάποια θέση επίσημα.

Ο επαγγελματισμός, το ήθος και η αγάπη του Βαγγέλη για τον Εργοτέλη είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Πρόκειται για ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του Συλλόγου. Η παρουσία του στο Μαρτινέγκο είναι επιθυμητή και απαραίτητη.

Του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ και κάθε επιτυχία!».

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μάουρο Πόι για τον οποίο απομένει μόνο η ανακοίνωση προκειμένου να αποτελέσει παρελθόν και αυτός από την κρητική ομάδα.

Η διαμόρφωση του ρόστερ όμως δεν έχει σταματήσει, καθώς σειρά θα πάρουν οι μετεγγραφές τριών ακόμα παικτών. Ενός έμπειρου τερματοφύλακα, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας με τον Στεφανάκο, αλλά και δυο πλάγιων μεσοεπιθετικών, με τις συζητήσεις των διοικούντων με αυτούς να είναι σε προχωρημένο στάδιο και να ολοκληρώνονται σύντομα.

Πηγή: grandsport

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest