ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ
Megastore Sineonidis - Mεγάλη ποικιλία σε ενδύματα, υποδήματα και αθλητικό εξοπλισμό σε εκπληκτικές τιμές

ΑΡΘΡΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ

Εξώδικο του Μπουσινάκη στη Χαλκίδα!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς, Περικλής Μπουσινάκης απέστειλε εξώδικο στο Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς για οφειλές προς το πρόσωπό του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαλκίς, Περικλής Μπουσινάκης απέστειλε εξώδικο στο Δ.Σ. του ΑΟ Χαλκίς, μέσω του δικηγόρου του Γιώργο Παναγόπουλου, για οφειλές προς το πρόσωπό του.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής που πλέον αγωνίζεται στην ΑΕ Καραϊσκάκης, στο εξώδικο που απέστειλε, αναφέρει το χρονικό της προσέγγισης του από μέλη του Δ.Σ. της Χαλκίδας και τους όρους που υπέγραψε αναφέροντας: «Αφού μου εκφράσατε το έντονο ενδιαφέρον σας για ετήσια μεταξύ μας συνεργασία, σας απάντησα ότι θα αποδεχόμουν μόνο αν μου καταβάλλατε συνολικά το ποσό των 15.000 ευρώ συν ενοίκια, λογαριασμούς και φαγητό». 

Μάλιστα κατά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δόθηκε η υπόσχεση στον δικηγόρο μου ότι σύντομα οι συμφωνηθέντες όροι θα αποτυπώνονταν είτε σε επαγγελματικό συμβόλαιο εφόσον επιτυγχανόταν δικαστικά η άνοδος σας στην Β’Εθνικη, είτε σε ιδιωτικό συμφωνητικό, εφόσον παραμένατε στην ερασιτεχνική Γ’Εθνικη».

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Παναγόπουλος στο εξώδικο που συνέταξε ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του συναλλαγματικές που έχουν τις υπογραφές μελών του ΔΣ και θα τις χρησιμοποιήσει αν δεν εξοφληθεί.

« Για τους λόγους αυτούς και με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος μου διαμαρτύρομαι για την απαράδεκτη κι αντισυμβατική συμπεριφορά σας, καταγγέλλω το σωματείο σας ως αποκλειστικά υπαίτιο για την παραβίαση των συμφωνηθέντων οικονομικών όρων, σας καλώ, όπως εντός επτά ημερών μου καταβάλλετε τα οφειλόμενα κονδύλια από τον Οκτώβριο 2017 κι εντεύθεν, αλλιώς σας δηλώνω ότι θα προσφύγω στα αρμόδια πολιτικά δικαστήρια κατά του σωματείου σας και των υπαίτιων μελών του Δ.Σ. σας».

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Παναγόπουλος  δήλωσε: « Επικοινώνησα με τους ανθρώπους της διοίκησης και προσπάθησα να λύσω το θέμα σε φιλικό επίπεδο, λόγω της καλής σχέσης που έχω, επειδή εκπροσωπούσα το σύλλογο και στην υπόθεση ανόδου, όμως η απάντηση που πήρα είναι ότι ο Μπουσινάκης πρέπει να επιστρέψει 2300 €. 

Όπως καταλαβαίνεται δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης. Αν δεν πάρουμε απάντηση στο εξώδικο που έχουμε αποστείλει, θα προσφύγουμε στα πολιτικά δικαστήρια και θα διεκδικήσουμε όλο το ποσό που μας αναλογεί».

Πηγή: starsports

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook

Advertisement
Sport Exelixis - Training and Tryout Camp
Goalkeeper Summer Camp - Ακαδημία Χαραυγιάκου
Advertisement www.bocasport.org

Πρωτοσέλιδα


Πρόγραμμα

Advertisement
Betarades - Προγνωστικά Αναλύσεις αγώνων, Βαθμολογίες, Live betting
Advertisement www.AntallaktikaOnline.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ