Τα είπαν σε καλό κλίμα, αλλά…

Δημοσιεύθηκε: 7 Δεκεμβρίου 2017

Σούλης Παπαδόπουλος και Αιγάλεω συναντήθηκαν ακόμη μία φορά στα πλαίσια επαφών για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον πολύπειρο τεχνικό. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα με τις δύο πλευρές να μοιάζουν να θέλουν τη συνεργασία. Ωστόσο, δεν έχει προκύψει ακόμη συμφωνία και δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με σιγουριά.

Ο Σ. Παπαδόπουλος έχει την επιθυμία να αλλάξει την κατάσταση στον ιστορικό σύλλογο. Πρόθεσή του είναι οι αλλαγές που θα γίνουν να είναι ουσιαστικές και να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην εικόνα της ομάδας, προκειμένου να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος της ανόδου.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως το όνομα του Έλληνα τεχνικού κάνει…γκελ και στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Ο κόσμος θέλει να δει το Αιγάλεω να πρωταγωνιστεί και η ιστορία του coach στους πάγκους αποτελεί αναμφίβολα μία εγγύηση για το μέλλον του συλλόγου.

Το ίδιο θετικοί απέναντι στον Σούλη Παπαδόπουλο είναι και οι διοικούντες του σωματείου, οι οποίοι, όμως δεν έχουν λάβει ακόμη οριστικές αποφάσεις.

Η Mikriliga παρακολουθεί το θέμα και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest