«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

Δημοσιεύθηκε: 7 Δεκεμβρίου 2017

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλο, ενώ επεσήμανε την καλή φόρμα, στην οποία βρίσκεται η ομάδα του τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον καταπληκτικό κόσμο μας, για την θερμή υποστήριξη του στο Κυριακάτικο ντέρμπι στην Αγυιά με τη Δόξα Δράμας, αφού με την μεγάλη παρουσία του έσπρωξε την ομάδα μας στη νίκη.

Το Σάββατο έχουμε έναν ακόμα δύσκολο και σημαντικό αγώνα, απέναντι σε μια επίσης μεγάλη και ιστορική ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ.

Έχει μια εξαιρετική ομάδα, γεγονός που αποδεικνύεται και από τη βαθμολογική του θέση. Μια ομάδα που διαθέτει παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς.

Έχει επίσης τον πλέον επιτυχημένο προπονητή στην κατηγορία, το Νίκο Παπαδόπουλο, έναν προπονητή που στο παρελθόν έχει παρουσιάσει εξαιρετικό έργο στη δουλειά του και συνεχίζει να κάνει το ίδιο και στον ΟΦΗ με την εμπειρία του και την εργατικότητα του.

Εμείς επίσης είμαστε σε πολύ καλό δρόμο με βάση και τα αποτελέσματα αλλά και τις εμφανίσεις μας.

Τα παιδιά έχουν διάθεση, δουλεύουν καθημερινά και ανταμείβονται.

Προσπαθούμε αυτά που κάνουμε στο γήπεδο να τα κρατάμε, να διατηρούμε τα στοιχεία που μας δίνουν τις νίκες αλλά και να βελτιωνόμαστε διαρκώς γιατί όλοι οι παίκτες και όλες οι ομάδες βελτιώνονται»

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest