ΑΟ Χαλκίς: Ξαφνικά στο προσκήνιο ο Μορίδης!

Δημοσιεύθηκε: 7 Δεκεμβρίου 2017

Το διοικητικό αλαλούμ στον ΑΟ Χαλκίς συνεχίζεται με όποιον βλέπει φως να μπαίνει και όποιον θέλει να φεύγει, χωρίς καμία ενημέρωση προς τους φιλάθλους και χωρίς καμία έγκριση από τη γενική συνέλευση. Μετά την αλλαγή προέδρου (Τσαγκάρης-Αναγνωστάκης), τα μένω-φεύγω του Κακαβά, την είσοδο Μαυρονάσιου, την απομάκρυσνη Αναστασιάδη από το γραφείο τύπου, ενώ λίγες ημέρες πριν με επίσημη ανακοίνωση δεν γινόταν δεκτή η παραίτηση του (!), πλέον φαίνεται ότι ανοίγει κεφάλαιο Μορίδη στο σύλλογο.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας συζητάει εδώ και περίπου 10 ημέρες την ανάληψη της ηγεσίας του ΑΟ Χαλκίς. Μάλιστα το απόγευμα της Τετάρτης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια και γνωρίστηκε με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Φοίβος Μορίδης συνοδευόμενος από τους Σιγανό και Αναγνωστάκη, αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την υφιστάμενη διοίκηση, έπλεξε το εγκώμιο των παικτών για τη πορεία τους μέχρι σήμερα μέσα από δυσμενής συνθήκες και αποχώρησε λέγοντας ότι οι συζητήσεις συνεχιζονται.

Η περιπετειώδης ενασχόληση Μορίδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2006 με την ανάληψη της προεδρίας του Εθνικού η οποία αποδείχθηκε πολύ σύντομη. Ακόμη πιο σύντομη αποδείχθηκε η θητεία του στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης τον Ιούνιο του 2007 η οποία δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Πλέον αναμένεται η τύχη των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της Χαλκίδας. Μέσα σε όλα αυτά η ομάδα που έχει δείξει μέταλλο και προσωπικότητα πρωταγωνιστή,  προετοιμάζεται για το καθοριστικό παιχνίδι στα Σπάτα.

Πηγή: starsports

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest