Άρης: Περιμένει Πλατέλλα, εκτός ο Τζανακάκης!

Δημοσιεύθηκε: 7 Δεκεμβρίου 2017

Οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ήταν ικανές για να αφήσουν τον Βαγγέλη Πλατέλλα, εκτός της χθεσινής προπόνησης.

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς ο Δημήτρης Σπανός, περιμένει να διαπιστώσει αν θα μπορέσει να προπονηθεί, ώστε να τον έχει στη διάθεση του για το κυριακάτικο ματς με την Δόξα Δράμας.

Ο 28χρονος εξτρέμ, ήταν τιμωρημένος στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με τον Κισσαμικό, ωστόσο, είχε αποχωρήσει με αυτές τις μικροενοχλήσεις από το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ και έκτοτε δεν μπόρεσε να τις ξεπεράσει στο βαθμό που και ο ίδιος θα ήθελε.

Όπως είναι λογικό άπαντες νιώθουν μία ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς επρόκειτο για έναν εξαιρετικά σημαντικό ποδοσφαιριστή στην ομάδα, παρότι υπάρχουν πολύ αξιόλογες εναλλακτικές επιλογές να καλύψουν το κενό του.

Μία δεδομένη απουσία πρόκειται να έχει για το ματς της 7ης αγωνιστικής με την Δόξα Δράμας, ο Άρης.

Αυτός θα είναι τελικά ο Μανώλης Τζανακάκης, του οποίου το τραύμα δεν έχει κλείσει, με αποτέλεσμα να μην του αφαιρεθούν τα ράμματα, οπότε θα μείνει εκτός αποστολής.

Ο Κρητικός μπακ, είχε τραυματιστεί στο ματς πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή και ήλπιζε ότι κόντρα στην Δόξα θα είναι έτοιμος.

Ακόμα κι έτσι όμως, δύσκολα να έπαιζε ως βασικός, καθώς είχε χάσει αρκετές προπονήσεις. Το σίγουρο, όμως, ήταν πως θα είχε μία θέση στην αποστολή και στα πλανα του προπονητή του.

Πηγή: pressaris

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest