Ροκάκης: Είμαι εδώ για να ενώνω!

Δημοσιεύθηκε: 14 Νοεμβρίου 2017

Ο Αντώνης Ροκάκης με αφορμή την υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων παραχωρεί συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων για την… ποδοσφαιρική του ενασχόληση, κάνοντας αναφορά στη συνεργασία ΑΟΧ/Κισσαμικού αλλά και στον Πλατανιά.

«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τον τόπο μας να έχουμε δυο ομαδάρες σε υψηλό επίπεδο. Νιώθω περήφανος που ο Πλατανιάς πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στη super league. Νιώθω ικανοποιημένος που δύο ιστορικές ομάδες -ο Α.Ο. Χανιά και ο Κισσαμικός- καταφέρνουν μέσα από τη συνεργασία τους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη football league. Είμαι φίλαθλος και των δύο ομάδων -του Πλατανιά και του ΑΟΧ/Κισσαμικού- γιατί είμαι οπαδός του τόπου μου», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Ροκάκης μιλώντας στην CretaVoice.

Ξεχωρίζουμε τις απαντήσεις που δίνει ο Αντ. Ροκάκης για την ποδοσφαιρική του ενασχόληση, μιας και το περισσότερο μέρος της συνέντευξης αφορά την υποψηφιότητά του για το ΕΒΕΧ.

Αναλυτικότερα:

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο το ποδόσφαιρο, άλλο η επιχειρηματικότητα και το επιμελητήριο. Το ποδόσφαιρο το αγαπάμε, είναι το χόμπι μας, κουβαλά τη δική του ιστορία μέσα στις καρδιές μας. Ωστόσο, για να το συνδέσω και με την επιχειρηματικότητα, ακόμα και μέσα από το ποδόσφαιρο μπορούμε να κερδίσουμε πολλά σε επίπεδο κοινωνίας. Είναι μεγάλη διαφήμιση για τον τόπο μας να έχουμε δυο ομαδάρες σε υψηλό επίπεδο. Νιώθω περήφανος που ο Πλατανιάς πρωτοστατεί εδώ και χρόνια στη super league.

Νιώθω ικανοποιημένος που δύο ιστορικές ομάδες -ο Α.Ο. Χανιά και ο Κισσαμικός- καταφέρνουν μέσα από τη συνεργασία τους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στη football league. Είμαι φίλαθλος και των δύο ομάδων -του Πλατανιά και του ΑΟΧ/Κισσαμικού-, γιατί είμαι οπαδός του τόπου μου! Είμαστε ένας μικρός νομός με δύο μεγάλες ομάδες. Πόσοι θα ήθελαν να έχουν αυτή την τύχη; Πόσα κέρδη αποφέρει το ποδόσφαιρο στον τόπο μας, που γίνεται γνωστός ακόμα και μέσα από αυτό το άθλημα;». 

Η αλήθεια είναι το ότι καταφέρατε να συνεργαστούν δυο ομάδες, είναι από μόνο του θετικό.

«Σας το είπα πάλι. Δεν είμαι εδώ για να διχάζω. Είμαι εδώ για να ενώνω. Γνωρίζω βαθιά μέσα μου ότι όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας γινόμαστε ακαταμάχητοι. Και εγώ θέλω οι ομάδες μας να πρωτοστατούν και όχι να είναι ουρά. Με σωστή δουλειά και όραμα, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ιδρώνουμε τη φανέλα, την τιμάμε, παλεύουμε γι’ αυτήν!». 

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest