Ο Λαθουράς νέος προπονητής στον Ταμυναϊκό!

Δημοσιεύθηκε: 14 Νοεμβρίου 2017

Ο Βαγγέλης Λαθουράς είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Λύκο στην τεχνική ηγεσία του Ταμυναϊκού, στην προσπάθειά του να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και να συμβάλει στην προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα του Αλιβερίου, για την παραμονή της στην Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με το βιογραφικό του ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες του Πανιωνίου, στη συνέχεια ακολούθησαν: Πανιώνιος Καλλιθέας Νέας Σμύρνης, Α.Ο. Διάνα Ηλιούπολης, Α.Ο. Κρυονερίου, Κένταυρος Καμηνίων, Ολυμπιακός Καμινίων, Α.Σ. Ξάνθου, Θύελλα Ραφήνας και Νικητές Ανθούσας.

Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για 20 χρόνια (1992-2012) έχοντας φορέσει την φανέλα των εξής  ομάδων: Α.Ο. Αλιβερίου, Φ.Σ.Α. Ταμυναϊκός, Μικτή Ευβοίας, Πανιώνιος Καλλιθέας Νέας Σμύρνης,  Αιολικός Μυτιλήνης, Α.Π.Σ. Πρωτέας Παλαιάς Φωκέας, Ο.Φ. Γέρακας, Α.Ο. Κρυονερίου, Α.Ο. Σαρωνικός Αναβύσσου, Α.Π.Ε.Σ. Καπανδριτίου.

 

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest