Οριστικό το -3 στον Ερμή!

Δημοσιεύθηκε: 14 Νοεμβρίου 2017

Δεν πρόλαβαν να χαρούν στον Ερμή Ζωνιανών τη νίκη που πέτυχε η ομάδα απέναντι στην Κηφισιά και ήρθε η απόφαση της ΕΠΟ σαν «κεραυνός» με την αφαίρηση 3 βαθμών για τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό φιλικό με τον Εργοτέλη στην περίοδο της προετοιμασίας.

Ο τεχνικός του Ερμή Ζωνιανών Μανώλης Πατεμτζής δήλωσε μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς»Θέλαμε τόσο πολύ τη νίκη που τα παιδιά τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο. Με περίσσιο πάθος καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς από μια ομάδα που μέχρι χθες ήταν αήττητο και αυτό θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Το αποτέλεσμα σίγουρα φέρνει ικανοποίηση στην ομάδα Ερμή ωστόσο ταυτόχρονα επικρατεί και απογοήτευση έπειτα από την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου να μην πάρει πίσω την ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά η μία από τις δυο νίκες που έχει πανηγυρίσει ο Ερμής ακυρώνεται και η ομάδα του Ρεθύμνου θα κληθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος.

 

Πηγή: prismasport

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest