Νιώπας: Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος…

Δημοσιεύθηκε: 14 Νοεμβρίου 2017

Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, αναλύει στην «ΑRENA PRESS» το σκεπτικό του περί πιθανής αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα της Football League.

«Δεν είναι αγωνιστικό το θέμα, ότι αρχίσαμε με τρεις ήττες με κάποια φαβορί, όπως Άρης, Δόξα Δράμας, ΟΦΗ. Δεν υπολόγιζα να πάρουμε βαθμούς. Οι παίκτες πήγαν στην Κρήτη αυθημερόν με ταλαιπωρία πολλά μποφόρ να παίξουν με τον ΟΦΗ. Δεν φταίει κανένας προπονητής και κανένα ρόστερ. Κουράστηκα, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Είμαι εδώ εφτά χρόνια, από το Α΄ τοπικό. Αν δεν βρεθεί φερέγγυος αγοραστής εντός 10ημέρου, ο Αιγινιακός θα διαλυθεί. Δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, δεν μπορώ να σηκώνω όλο το βάρος μόνος και να… χρωστάω σε όποιον μιλά ελληνικά» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Νιώπας.

Και συνέχισε: «Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα και δεν γίνεται να συνεχίζεται μια κατάσταση σε βάρος της προσωπικής μου ηρεμίας, επαγγελματικών υποχρεώσεων και οικογένειας. Το χρέη μας είναι… ψίχουλα σε σχέση με άλλες ομάδες. Δεν ζητάω αντίτιμο για τις μετοχές, θέλω μόνο σοβαρότητα στην επόμενη μέρα. Το «άνοιγμα» είναι περίπου 100.000 ευρώ. Όποιος θέλει να «μπει» ας το αναλάβει. Βλέπετε τι γίνεται σε άλλες ομάδες της κατηγορίας, με μεγαλύτερη ποδοσφαιρική παράδοση. Αλλιώς τραβάμε την… πρίζα και του χρόνου επανεκκίνηση στο τοπικό. Αν οι Γερμανοί δεν έκαναν πίσω την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δυο εβδομάδες πριν, ήξερα τι θα έκανα. Θα κατέβαζα τον Αιγινιακό στη Γ΄ Εθνική! Υπάρχουν επαφές, αλλά δεν μένω στα λόγια, προέχουν οι πράξεις»

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest