«Δεν κάναμε κάτι τρομερό»

Δημοσιεύθηκε: 14 Νοεμβρίου 2017

Τους τόνους σχετικά με ενδεχόμενο ενθουσιασμό από το θετικό αποτέλεσμα στην Αμαλιάδα (2-2) επιχειρεί να ρίξει άμεσα Αλέξης Γαβριλόπουλος.

Ο προπονητής της Αχαϊκής, μιλώντας στη «Match» και τον Μάριο Μάντζο, τόνισε ότι η εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ήταν τέτοια που κάνει την ισοπαλία να μοιάζει φυσιολογικό αποτέλεσμα παρά υπέρβαση.

Ο Γαστουναίος κόουτς επεσήμανε τα εξής: «Το αποτέλεσμα είναι θετικό, ωστόσο το παιχνίδι ήταν εύκολο για εμάς και δεν είναι υπερβολή αυτό. Οι ομάδες έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους, αλλά τον Αστέρα τον περίμενα πιο δυνατό. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η δυναμική του, πάντως για εμάς το παιχνίδι ήταν εύκολο.

Σκεφθείτε ότι τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν το ένα από δική μας αδράνεια και το άλλο από πέναλτι που προήλθε από δική μας ασυνεννοησία. Ο Αστέρας κατά τα άλλα δεν μας απείλησε. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά, ήμασταν συγκεντρωμένοι, σοβαροί και δεν δώσαμε το περιθώριο στους γηπεδούχους να δημιουργήσουν προβλήματα. Δημιουργήσαμε και φάσεις και η ισοπαλία ήρθε εύκολα.

Σημαντικός και ο πόντος και η εμφάνιση, αλλά δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα γιατί δεν κάναμε κάτι τρομερό. Όπως ήταν η εικόνα του αγώνα, η ισοπαλία ήρθε εύκολα».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest