Απόλλων Λάρισας: «Απαιτούμε τους βαθμούς πίσω»

Δημοσιεύθηκε: 14 Νοεμβρίου 2017

Ο Απόλλων Λάρισας διεκδικεί τους βαθμούς που του αναλογούν μετά και την αποβολή του Αχαρναϊκού από το πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικότερα:

«Μόλις πριν από λίγα λεπτά της ώρας, σήμερα Τρίτη (14/11) αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα ο Αχαρναϊκός. Γιατί τον χρησιμοποίησαν παράτυπα από την αρχή, ενώ ήξεραν οτι δεν υπάρχει πιθανότητα να ανταποκριθεί οικονομικά, παρά τις τόσες παρατάσεις που του έδωσαν; Απαιτούμε, όπως θα πάρουν όλες οι ομάδες και εμείς τους βαθμούς πίσω».

Παράλληλα, η ΠΑΕ ζήτησε και πήρε νέα αναβολή για την εκδίκαση της ένστασης που είχε καταθέσει κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Η ανακοίνωση:

«Επίσης η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι ζήτησε και πήρε νέα αναβολή για την εκδίκαση της ένστασης που κατέθεσε κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό, για παράτυπη και κακή συμμετοχή, του μη αδειοδοτηθούντα και με τεράστια οικονομικά προβλήματα, που ήταν σαφώς γνωστά πολύ πιο μπροστά, της ομάδας του Μενιδίου, η οποία και αποβλήθηκε επισήμως από το πρωτάθλημα, σήμερα Τρίτη (14/11)».

Τέλος, αποχώρησε από την ομάδα ο μέχρι πρότινος γυμναστής Κώστας Μαργαρίτης και στη θέση του αναλαμβάνει καθήκοντα ο Αλέξανδρος Κούρτογλου.

Αναλυτικότερα:

«Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς και η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, νοιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς τον γυμναστή κ. Κώστα Μαργαρίτη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας, καθώς και για την εν γένει προσφορά του, από την θέση του γυμναστή, στην άνοδο του συλλόγου μας, στην Football League.

Άνθρωπος με σπάνιο ήθος ο Κώστας θα παραμείνει για πάντα φίλος μας και εύχομαστε να έχει την υγεία του και ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.

Από σήμερα Τρίτη (14/11) καθήκοντα γυμναστή στην ΠΑΕ Απόλλων αναλαμβάνει ο άμεσος συνεργάτης του κ. Νίκου Θεοδοσιάδη, ο κ. Αλέξανδρος Κούρτογλου, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest