«Βλέπουμε μια καλοφτιαγμένη ομάδα»

Δημοσιεύθηκε: 13 Νοεμβρίου 2017

Οι οργανωμένοι του Εργοτέλη, «Alternatives», εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία επισημαίνουν πως στηρίζουν την ομάδα, ενώ έδωσαν ξανά ραντεβού για την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά:

«ΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΜΕ ΜΑΤΙΑ… ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ
Δεν θα μιλήσουμε για το τί θα μπορούσε να γίνει αν έμπαινε το τάδε ή το δείνα γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και σε βάθος χρόνου η κάθε ομάδα παίρνει περίπου ότι της αξίζει.
Θα μιλήσουμε για το όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα που είχαν όσοι φίλαθλοι του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, αλλά και γενικότερα, κάθισαν να δουν τηλεοπτικά το παιχνίδι ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας, παίζοντας όμορφο και ορθολογικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο της Πάτρας, χάνοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες, μας «γέμισε» με την εμφάνισή της.
Επιβεβαιώνεται αυτό που έχουμε πει: βλέπουμε μια καλοφτιαγμένη ομάδα, που ξέρει τι θέλει, πράγμα σπάνιο στα ελληνικά γήπεδα. Φυσικά υπάρχουν αδυναμίες, έχουμε όλοι τις υποκειμενικές μας απόψεις, όμως ταυτόχρονα εμπιστευόμαστε το προπονητικό τιμ.
Δεν είμαστε της άποψης «να παίζουμε μόνο για τη χαρά του ποδοσφαίρου». Θέλουμε νίκες, θέλουμε βαθμούς, θέλουμε αποτελέσματα. Αλλά δεν κρίνουμε πάντα με βάση αυτά.
Συνεχίζουμε, την επόμενη Κυριακή, στις 3 μ.μ. με αντίπαλο τον Άρη. Επιστρέφουμε ξανά στα παιχνίδια με αντιπάλους τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα παιχνίδι-πρόκληση για όλους μας! Τον κόσμο, τους παίκτες, τους προπονητές!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!»

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest