Τελευταία στιγμή για δύο στο Αμύνταιο!

Δημοσιεύθηκε: 12 Οκτωβρίου 2017

Ο Ερμής Αμυνταίου ταξιδεύει στην Ηγουμενίτσα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένα για το εν λόγω παιχνίδι αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κλάζογλου και Πασχαλίδη, για τους οποίου ο προπονητής Δημήτρης Σιαπανίδης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα αγωνιστούν ή όχι. Παράλληλα, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Χαϊτίδη, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για το σύλλογο της Φλώρινας συνεχίζεται κανονικά, με τον Δημήτρη Σιαπανίδη να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πέραν των προαναφερθέντων. Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε για το παιχνίδι της Κυριακής στη mikriliga.com:

«Έχουμε ένα ακόμη αρκετά δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, και είναι πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε το πολύτιμο τρίποντο προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία μας. Η ομάδα δείχνει ήδη έτοιμη αγωνιστικά και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest