Πανσερραϊκός: Και Βέλγος στο «παιχνίδι»!

Δημοσιεύθηκε: 12 Οκτωβρίου 2017

Είδηση έβγαλε το φιλικό του Πανσερραϊκού κόντρα στην Δόξα Δράμας, καθώς εκεί ήταν παρών και ένα πρόσωπο που φαίνεται πως αποτελεί μέλος της νέας διοικητικής εποχής των «λιονταριών».

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΑ Σερρών συνοδευόμενο και από την σχετική φωτογραφία στο γήπεδο της Προσοτσάνης βρέθηκε ένας Βέλγος, ονόματι Άντονι ο οποίος είναι ο γιος τους ενός επενδυτή και παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα στο πρώτο ημίχρονο και δίπλα από τον πάγκο του Πανσερραϊκού στο δεύτερο μέρος.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι επενδυτές που θα μπούνε στην ομάδα είναι δύο, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό σε ποιον θα πάει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, καθώς πέρα από τον Έλληνα εκ Γερμανίας προκύπτει πλέον και Βέλγος στο παιχνίδι.

Όπως και να έχει όλα δείχνουν πως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να απαντηθεί η ερώτηση «ποιοι είναι οι νέοι επενδυτές στον Πανσερραϊκό;».

Πηγή: SerresSport

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest