Νέα ιστοσελίδα ετοιμάζουν τα Τρίκαλα!

Δημοσιεύθηκε: 12 Οκτωβρίου 2017

Στα πλαίσια αναδόμησης του συλλόγου των Τρικάλων εντάσσεται και η δημιουργία ενός νεόυ ιστοτόπου, ο οποίος θα είναι λειτουργικός και χρήσιμος για το κοινό. Παράλληλα, οι Θεσσαλοί γνωστοποίησαν πως το τμήμα Marketing της ΠΑΕ εργάζεται σκληρά για να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο και οργανωμένο αποτέλεσμα σχετικά με την προμήθεια αθλητικών ειδών της ομάδας  μέσω παραγγελιών.

Αναλυτικότερα:

«Από την πρώτη μέρα ανάληψης καθηκόντων της νέας Διοίκησης σκοπός μας είναι η όσο το δυνατόν πιο οργανωμένη λειτουργία όλων των τμημάτων της ΠΑΕ. Μέχρι και πριν λίγες ημέρες όλοι είχαμε επικεντρωθεί στο στήσιμο μίας ανταγωνιστικής ομάδας πλαισιωμένη από ένα υγιές περιβάλλον. Πλέον, εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος το τμήμα Marketing της ΠΑΕ αγωνίζεται για να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο και οργανωμένο αποτέλεσμα σχετικά με την προμήθεια αθλητικών ειδών της ομάδας μας μέσω παραγγελιών από τα γραφεία της ΠΑΕ, μέσω ειδικού περιπτέρου κατά τη διάρκεια εντός έδρας αγώνων και τέλος μέσω της νέας ιστοσελίδας η οποία θα είναι σύντομα online. Την ερχόμενη Παρασκευή θα έχουμε τις πρώτες σχετικές ανακοινώσεις».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest