Καβακάς: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Δημοσιεύθηκε: 12 Οκτωβρίου 2017

Στη mikriliga.com και τη Γαρυφαλλιά Σταματάκη μίλησε ο τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας, Τίμος Καβακάς, ενόψει του παιχνιδιού με τον Διαγόρα Βραχνέικων.

Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις του στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η ομάδα του Διαγόρα έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας, με μια ομαδα που τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει μόνο νίκες. Οι πληροφορίες που έχουμε συλλέξει είναι ότι πρόκειται για μια ομάδα με ενθουσιασμό, με αξιοσέβαστη σταθερότητα αλλά και έναν προπονητή ο οποίος δουλεύει σκληρά. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών που έχουμε. Εκτιμώ ότι θα γίνει ωραίο παιχνίδι, και ασφαλώς θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας, τον οποίο και καλούμε να έρθει στο γήπεδο. Από κει και πέρα, περιμένουμε με αγωνία το παιχνίδι της Κυριακής».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest