Άρης: Πρόβλημα με Μπαργκάν

Δημοσιεύθηκε: 12 Οκτωβρίου 2017

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν και σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Ο Μπράνισλαβ Νίκιτς ανέβασε ακόμη περισσότερο το ρυθμό και ακολούθησε το προπονητικό πρόγραμμα, ωστόσο πρόβλημα προέκυψε με τον Κενάν Μπαργκάν, στη διάρκεια της προπόνησης, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και προληπτικά αποχώρησε.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, η κατάστασή τους δεν διαφοροποιήθηκε.

Ως γνωστόν, για την Παρασκευή, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Κλεάνθης Βικελίδης (16:30).

Τα εισιτήρια του αυριανού φιλικού

Η ΠΑΕ Άρης υπενθυμίζει ότι οι τιμές των εισιτηρίων το φιλικού με τη θεσσαλική ομάδα είναι 5 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 10 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 30 ευρώ στα VIP (οι Θύρες 2 και 9 θα παραμείνουν κλειστές).

H διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο, Παρασκευή, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 14:00, ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr http://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisithria-agonwn-2017-18.

* Στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest