Οριστικός δανεισμός για τέσσερις!

Δημοσιεύθηκε: 12 Αυγούστου 2017

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός των τεσσάρων παικτών από τον ΠΑΟΚ για τον Πανσερραϊκό όπως άλλωστε αναμενόταν και έτσι οι γνώριμοι από την περσινή περίοδο Πόζογλου και Τσελεπίδης πήραν τον δρόμο της επιστροφής, ενώ τα «κόκκινα» θα φορούν οι Γιάννης Τσολακίδης και Φώτης Κωνσταντίνου.

Και αν οι Τσελεπίδης και Πόζογλου είναι δοκιμασμένες λύσεις προσφέροντας την βοήθεια τους σε άμυνα και επίθεση, οι άλλοι δύο είναι άγνωστοι στο Σερραϊκό κοινό. Ο Γιάννης Τσολακίδης είναι δοκιμασμένη λύση πάντως για την κατηγορία, μπορεί να παίξει στην δεξιά πλευρά τόσο ως μπακ όσο και ως χαφ και έχει περισσότερες παραστάσεις, καθώς έχει δοθεί δανεικός σε Πανελευσινιακό, Καρμιώτισα και Αιγινιακό και μετρά 48 συμμετοχές και 4 γκολ τις δύο τελευταίες σεζόν.

Τέλος όσον αφορά τον Φώτη Κωνσταντίνου, αν και μάλλον άγνωστο για πολλούς, είναι ο Σερραίος της τετράδας. Κατάγεται από τα Καλά Δένδρα, εντάχθηκε από μικρή ηλικία στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, είναι 19χρονων, έχει ψηλό κορμί και εκτός από την Κ20 του «Δικεφάλου», πέρυσι έπαιξε επίσης ως δανεικός στο Νέστο Χρυσούπολης στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Πηγή: SerresSport

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest