Νικολαΐδης: Ίδιο πετυχημένο μοτίβο

Δημοσιεύθηκε: 12 Αυγούστου 2017

Μια ομάδα που θα αποτελεί σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο θέλει να φτιάξει ο Κώστας Νικολαΐδης στον Αιγινιακό.

Ο τεχνικός του συλλόγου της Πιερίας τόνισε, μιλώντας στην εφημερίδα «Arena Press», ότι θα προστεθούν στο ρόστερ τέσσερις με πέντε έμπειροι ποδοσφαιριστές, ώστε να βοηθήσουν τους πιο νέους παίκτες.

«Ξεκινάμε με πολλά όνειρα. Θετική αύρα λόγω της αδειοδότησης και της οικονομικής υγείας. Κρατάμε χαμηλά τον μέσο όρο ηλικίας, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους. Έχουμε αξιόλογα παιδιά, θέλουμε να χτίσουμε σε αυτά. Θα γίνουν 4-5 προσθήκες με έμπειρους, να βοηθήσουν άμεσα και τους νεότερους. Σκοπός είναι να κάνουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, που θα έχει στόχο να χτυπά όλα τα ματς, εντός ή εκτός έδρας. Όταν θα χάνει, ο αντίπαλος να έχει ματώσει.

Υπάρχουν οι βάσεις και με τον ερχομό του κ. Σβαρνόπουλου και την εγγύηση της γνωστής βοήθειας του Γιάννη Νιώπα, που θα υπάρχει όσο υπάρχει… Αιγινιακός. Σε παρόμοιες βάσεις κινείται το τεχνικό τιμ, την τελευταία πενταετία είναι εδώ η οικογένειά μας. Πάμε, στο ίδιο πετυχημένο μοτίβο, όπως πέρυσι. Με τη βοήθεια του κόσμου για μια θετική χρονιά και φυσικά σωτηρία το ταχύτερο δυνατό, μιας και φέτος υποβιβάζονται 6 ομάδες αντί για 4», δήλωσε ο Νικολαΐδης.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest