«Δε θα αμαυρώσετε τη Νίκη κύριε Μπέο»

Δημοσιεύθηκε: 12 Αυγούστου 2017

Δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου ο «Όμιλος Φιλάθλων Νίκης Βόλου», ο οποίος εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για τον Δήμαρχο του Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τις δηλώσεις του εν αργία Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου στον Arena FM για τα όσα συμβαίνουν στο βολιώτικο ποδόσφαιρο έχουμε να πούμε τα εξής:

Κύριε Μπέο, σε λίγα χρόνια κλείνουμε τα 100 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου που λέγεται Νίκη Βόλου. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν και πιο πολύ σε σας και την Πύδνα που φέρατε στον Βόλο, να υποτιμά τη νοημοσύνη μας.

Ξεχνάτε ότι πριν μερικά χρόνια φάγατε «πόρτα» από τον κόσμο της Νίκης Βόλου. Αναρωτηθήκατε το γιατί; Το γιατί σας το λέμε ακόμη μια φορά. Η ομάδα ήταν και θα είναι ανόθευτη όσο κι αν εσείς και η κουστωδία σας επιχειρείτε να την αμαυρώσετε.

Αρνούμεθα κ. Μπέο να πετάξουμε στα σκουπίδια τις φωτογραφίες των Μαγουλά, Γκαμέτη, Μπιτζηλαίου. Αρνούμεθα να αποποιηθούμε και να αποκληρώσουμε τους Λαλέ, Μανιατάκη, Κοκκινάκη και όλους αυτούς που τίμησαν τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Τελειώνοντας κ. Μπέο σας υπενθυμίζουμε ότι δεν είμαστε 300-500 όπως λέτε. Είμαστε χιλιάδες οι φίλαθλοι της Νίκης. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στην «πρώτη» της ομάδας μας, όπου δεν ήμασταν 37, όπως ήταν οι φίλαθλοι της Πύδνας.

Κύριε Μπέο, ο κάθε αθλητικός σύλλογος δεν πρέπει να είναι μηχανή πλούτου, εσείς το γνωρίζετε, άλλωστε, πολύ καλά, παρά μόνο σχολείο διάπλασης χαρακτήρων. Θα είμαστε Νίκη Βόλου, ακόμη κι αν χρειαστεί να αγωνιζόμαστε στην Α’ Τοπική κατηγορία».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest
  • Gary Lineker

    Σωστές οι θέσεις του ομίλου φιλάθλων της Νίκης αλλά όχι απόλυτα. Ναι η Νίκη είναι ιστορική ομάδα και δεν θα χαθεί ποτέ, όπως και ο Ολυμπιακός Βόλου. Όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν παίζει μπάλα η ιστορία αλλά οι ΠΑΕ, δηλαδή οι ανώνυμες εταιρείες. Δηλαδή όπου υπάρχει χρήμα. Καλό είναι να ακολουθούμε την ομάδα μας, αλλά το να λέμε «ακόμη και στην Α` τοπική« είναι μάλλον ανοησία. Το να λέμε οτι η «ομάδα μας κάνει διάπλαση χαρακτήρων είναι μεγάλο ψέμα γιατί στο χώρο του ποδοσφαίρου πουθενά δεν γίνεται αυτό γιατί στα γήπεδα βρίζουν μανάδες, πατεράδες, Χριστοπαναγίες, υπάρχει χουλιγκανισμός και πολλά άλλα. Άρα λοιπόν ή προσπαθούμε να βρούμε επενδυτή με χρήματα (μεταγραφές , πληρωμές) για να ανέβουμε κατηγορίες ή παραμένουμε χαμηλά πιστεύοντας και νομίζοντας οτι είμαστε «άγιοι« και «καθαροί«. Δυστυχώς σήμερα και τα παιχνίδια 5χ5 «στήνονται«. Διαλέγουμε λοιπόν και παίρνουμε: Ή βρίσκουμε επενδυτές και προσπαθούμε να κάνουμε την υπέρβαση ή πάμε το πολύ σαν αναλαμπή κάθε 5-7 χρόνια Β` εθνική και μετά ξαναπέφτουμε στην μιζέρια της Γ` και του τοπικού ακόμη όπως γράφετε. Όλα είναι θέμα επιλογών.
    Υ.Γ. Πάντως και στην Γ` και στο τοπικό πλάκα θά έχει. Στα Φάρσαλα θα πηγαίνουμε για χαλβά, και στο Νεοχώρι και Σέλλανα για Λουκάνικο και χοιρινό. Είπαμε όλα είναι θέμα επιλογών.