Τριπλό χτύπημα ο Απόλλων Λάρισας!

Δημοσιεύθηκε: 17 Ιουλίου 2017

Οι νεοφώτιστοι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση των Παπαζαχαρία, Χατζή και Λουκά, δείχνοντας τις διαθέσεις τους για τη νέα σεζόν.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Χατζή, μετά την ετήσια παρουσία του, στον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο 33χρονος δυναμικός αμυντικός μέσος (γεννήθηκε στις 22/03/1985 στην Λάρισα), επιστρέφει μετά από δώδεκα μήνες αγωνιστικής και επιτυχημένης παρουσίας στον Αγροτικό Αστέρα και στην Football League».

Ο Κώστας Χατζής, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μαντζανά προέβη στην παρακάτω δήλωση στο apollonlarissasfc: «Επιστρέφω στον Απόλλωνα και στην πόλη μου, για να ανεβάσουμε και άλλο την ποιότητα και να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί στην Football League. Έρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Παράλληλα, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού αμυντικού χαφ Θοδωρή Λουκά. Ο Λουκάς είναι γεννημένος στις 22/09/1999 και έρχεται στην λαρισινή ομάδα από την Κ-20 της ΑΕΚ.

Τέλος, οι Θεσσαλοί έκαναν γνωστή και τη σμφωνία με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό (στόπερ) Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Ο Παπαζαχαρίας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα, παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε. της ΠΑΕ κ. Γιώργου Βέβη αλλά και του Διευθυντή κ. Ανδρέα Πασπαλιάρη

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Έλληνα στόπερ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία. Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο παίκτη τόσο στην αντίληψη όσο και στην αντιμετώπιση των αντίπαλων επιθετικών. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες μαζί μας».

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας τόνισε στο apollonlarissasfc: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Απόλλωνα. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και το διαπίστωσα με τα μάτια μου σήμερα. Είδα ένα πλάνο που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν άργησα να απαντήσω! Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι δεν έρχομαι στην Λάρισα για τουρισμό. Έρχομαι για να πετύχουμε τους στόχους που έθεσε η ομάδα και θα το δείτε μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να έχουμε μια πολύ καλή πορεία και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Θα δώσω το 100% για τους στόχους μας».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest