«Συμβαδίζουν οι στόχοι μου με της ομάδας»

Δημοσιεύθηκε: 17 Ιουλίου 2017

Για τους λόγους για τους οποίους απάντησε θετικά στην πρόταση του Εθνικού Πειραιά αλλά και για τους στόχους της νέας σεζόν μίλησε ο μέσος των ‘κυανόλευκων’, Δημήτρης Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε: «Οι άνθρωποι του Εθνικού με προσέγγισαν με τον καλύτερο τρόπο οπότε δεν θα μπορούσε να αρνηθώ την πρόταση τους από τη στιγμή που μου έδειξαν την απαιτούμενη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Τελικά αυτό που δεν έγινε πέρυσι ήρθε φέτος».

Αναφερόμενος στη νέα σεζόν τόνισε: «Η χρονιά θα είναι αρκετά δύσκολη αφού όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν με δεδομένο ότι υποβιβάζονται οι μισές από τον κάθε όμιλο, οπότε καταλαβαίνεται ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος».

Για τους στόχους της ομάδας υποστήριξε: «Οι στόχοι της ομάδας δεν μπορεί παρά να είναι υψηλοί αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα χει τα τελευταία χρόνια μια ανταγωνιστική και σταθερή πορεία».

Όσον αφορά στους προσωπικούς του στόχους υπογράμμισε: «Οι στόχοι μου πάντα είναι υψηλοί και συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας αφού σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχε σωστή συνεργασία».

 

Πηγή: prismanews

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest