Αγροτικός: Κόπηκαν τα δεσμά ΠΜΑΣ – Ριαβόγλου

Δημοσιεύθηκε: 17 Ιουλίου 2017

Εκεί που δεν… βιαζόταν να σχεδιάσει για την επόμενη μέρα στη Γ’ Εθνική ο Ερασιτέχνης Αγροτικός Αστέρας, αφού τα «κλειδιά» και το… τιμόνι, με τη διαφαινόμενη λύση και εκκαθάριση της ΠΑΕ, δεν πέρασαν τυπικά στην κατοχή του, τελικά αρχίζει να… επιταχύνει, για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο Κώστας Ριαβόγλου ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι… κόπηκαν τα δεσμά συνεργασίας με τον Ερασιτέχνη (όπως και του Παύλου Χατζηγεωργιάδη, που ήταν συνεργάτης του) και έτσι πλέον οι συνθήκες δείχνουν ακόμα πιο δύσκολες, ειδικά σε προσέλκυση έμπειρων παικτών του παρελθόντος. Πάντως, είναι δεδομένο ότι τίθεται ήδη σε ισχύ η πρόσκληση του Ερασιτέχνη για εκδήλωση ενδιαφέροντος προς οποιονδήποτε υποψήφιο έφορο ποδοσφαίρου, ή χρηματοδότη του τμήματος.

Οι Χρόνης Αρετάκης (δεν θέλει να απαντήσει δημόσια στις αιχμές Ριαβόγλου), Παναγιώτης Θεοδωρίδης, μαζί με τον Γιώργο Δεληγιάννη (τεχνικός διευθυντής ακαδημιών) θα σχεδιάσουν το νέο ρόστερ, με… πινελιές από Κ19 και θα επιλέξουν το νέο τεχνικό, ενώ φημολογείται ότι «παίζει» έντονα, σε τέτοιο ενδεχόμενο, ο Κώστας Κορμαρής της «πράσινης» Κ17, που πάντως εργάζεται και στον Άγιο Αθανάσιο και αυτό είναι ένα ζήτημα, αν τελικά του κατατεθεί πρόταση (ακόμα όλα στη σφαίρα της θεωρίας).

Πηγή: Arena Press

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest