Snakes: Μη βγείτε από την αίθουσα την Τετάρτη!

Δημοσιεύθηκε: 16 Ιουλίου 2017

Οργισμένη ανακοίνωση του συνδέσμου οργανωμένων του ΟΦΗ με αφορμή τη στάση των μετόχων της κρητικής ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα…

Διαβάστε παρακάτω την οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ «SNAKES 4», η οποία λέει:

«Οργή,αγανάκτηση αλλά και στεναχώρια ίσως να είναι τα συναισθήματα τα οποία διακατέχουν τους φίλαθλους μας,μαθαίνοντας τις εξελίξεις στην ομάδα το τελευταίο 48ωρο. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Κ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!! Εκείνη η περίφημη παρέα των 9 που θα μεγάλωνε αριθμητικά με κοινό σκοπό την επιστροφή της ομάδας μας στη σουπερλιγκ, νοικοκυρεμένη, οργανωμένη και χωρίς χρέη μαθαίνοντας απ’τα λάθη του παρελθόντος, τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται μισό βήμα πριν να τα τινάξουν όλα στον αέρα με την αδιαφορία τους!

Κωμικοτραγικό γεγονός να μη μπορούν να συγκεντρώσουν ούτε το ποσό για τις προκαταβολές παικτών οι οποίοι περιμένουν 3-4 ημέρες σε ξενοδοχεία για να υπογράψουν το συμβόλαιο τους! «Μέτοχοι» αμέτοχοι, η στάση σας απέναντι στη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ που αντιπροσωπεύει χιλιάδες κόσμο αλλά και ένα ολόκληρο νησί ειναι ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ!!!! 2 χρόνια πριν διατυμπανίζατε και δηλώνατε με πάθος και απόλυτη σιγουριά, οτι θα φέρετε την ομάδα ξανά βήμα βήμα εκεί που ανήκει, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΘΥΜΑΣΤΕ??? Πιστέψαμε στα λόγια σας και τις μεγάλες υποσχέσεις, αφού θεωρήσαμε ότι εσείς οι επιφανείς και πετυχημένοι επιχειρηματίες του Ηρακλείου και της ΚΡΗΤΗΣ, πολύ πιθανόν να ήσασταν η τελευταία ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Αποφασίσαμε να σας στηρίξουμε και να σας δώσουμε το χρόνο που απόλυτα δικαιολογημένα θα χρειαστείτε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξανά για εμάς βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές βλέποντας την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Η υπομονή μας εξαντλήθηκε και έφτασε η ωρα να σας δηλώσουμε κατηγορηματικά, οτι εαν πρόθεση σας είναι να σταματήσετε τη χρηματοδότηση της ομάδας, κάντε το!!!!! Όμως αφού τηρήσετε τις υποσχέσεις σας και τιμήσετε τα λόγια σας προ 2ετίας δια στόματος ΑΝΤΥΠΑ ΣΗΦΑΚΗ! «ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ». Μεταμορφωθείτε έστω και την ύστατη στιγμή από «Μέτοχοι»αμέτοχοι, σε μετόχους με καρύδια και καλύψτε τις όποιες οφειλές υπάρχουν και ανεβάστε την ομάδα στη σούπερλιγκ.

Όταν το πράξετε αυτό μπορείτε να πάτε στα επτά καλά του Θεού, αφήνοντας την ομάδα να βρει το δρόμο της. Ο ΟΦΗ έχει κόσμο, είναι ΙΔΕΑ και οι ιδέες δεν πεθαίνουν! Εν’ όψει της Γ.Σ. της Τετάρτης σας προειδοποιούμε να μην βγείτε από την αίθουσα χωρίς να έχετε κάνει το αυτονόητο, τηρώντας τις υποσχέσεις σας.

Θα μας βρείτε μπροστά σας και το Ηράκλειο είναι μικρό. Δεν κολώσαμε και δεν μας σταμάτησε κανείς φανερά αποδεδειγμένα στο παρελθόν. Ούτε και τώρα λοιπόν! Τελος, σαν σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών «SNAKES 4 HERAKLION CLUB» απευθυνόμαστε σε όλο το κόσμο της ομάδας και τον καλούμε να μείνει σε εγρήγορση και ενεργός στις εξελίξεις, επιστρέφοντας τη νέα χρονιά στη φυσική του θέση το ΓΕΝΤΙΚΟΥΛΕ, υποστηρίζοντας έμπρακτα και ενεργά το σήμα,την ιδέα ,το ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΚΑΜΑΡΙ Κ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!!! ΟΦΗ!!!! ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟ!!!! Υ.Γ.: «ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ»!! ΘΥΜΑΣΤΕ????
– SNAKES 4 HERAKLION CLUB»

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest