Σκέψεις για προπονητικό…

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2017

Μπορεί το διοικητικό-μετοχικό να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας για τον Πανσερραϊκό, χωρίς ωστόσο να προκύπτει για την ώρα κάποια σοβαρή εξέλιξη, αλλά ταυτόχρονα «τρέχουν» και επιμέρους ζητήματα, που είναι εξίσου σημαντικά. Όπως για παράδειγμα το προπονητικό κέντρο.

Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού εξετάζουν εδώ και καιρό πλέον και μία άλλη λύση, πέρα από αυτή που βρίσκεται στις παρυφές του νέου Περιφερειακού, στο σημείο που τέμνεται με την Οδό Μεραρχίας.

Ποιος είναι αυτός ο νέος διαθέσιμος χώρος; Πρόκειται για το αθλητικό κέντρο του Εθνικού Γαζώρου. Η σύμβαση έχει λήξει.

Ο Χρήστος Μέγκλας, που είναι ιδιοκτήτης το παραχωρεί, με συνέπεια να ανοίγει ο δρόμος, αν φυσικά αποφασίσουν οι μέτοχοι να προχωρήσουν ως προς αυτή την κατεύθυνση και αν δεν προκύψει φυσικά και ενδιαφέρον επενδυτικό από υποψήφιους ενδιαφερόμενους, γιατί τότε αλλάζουν τα δεδομένα.

Όπως και να έχει όλα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν στη νέα συνάντηση, που θα κάνουν οι μέτοχοι και το διοικητικό συμβούλιο λίγο πριν από το τέλος του μήνα. Άλλωστε, τότε έχει οριστεί η νέα συζήτηση. Τότε θα γίνουν και οι συζητήσεις για όλα τα θέματα.

Πηγή: Metrosport

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest