Επιβεβαίωση για Καραμπετάκη!

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2017

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα αφήνει τον Εύοσμο και παίρνει θέση στο πλευρό του Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ, προς επιβεβαίωση της Mikriliga.com!

Μετά τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στον Αγροτικό Αστέρα και την αβεβαιότητα που επικρατεί αυτό το διάστημα ο Νίκος Καραμπετάκης αποφάσισε να αφήσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να αποδεχτεί την πρόταση του Νίκου Παπαδόπουλου για συνεργασία, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της mikriliga.com.

Οι δυο τους μετά τον Ηρακλή θα «σμίξουν» και στον ΟΦΗ όπου ο Καραμπετάκης θα έχει τον ρόλο του άμεσου συνεργάτη του Παπαδόπουλου, που παρέμεινε για άλλα τρία χρόνια στην ομάδα του Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τους συνεργάτες του έμπειρου προπονητή:

Οι συνεργάτες του Νίκου Παπαδόπουλου στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, θα είναι οι Νίκος Καραμπετάκης (βοηθός προπονητή), Νίκος Αμανατίδης (γυμναστής), Γιώργος Γαυγιωτάκης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Με το Νίκο Καραμπετάκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν εργάστηκε ως προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα και το Νίκο Αμανατίδη, ο οποίος εργάστηκε και φέτος στον ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος, συνεργάζεται για πολλά χρόνια.

Με τον Γιώργο Γαυγιωτάκη συνεργάστηκε φέτος στον ΟΦΗ και τον επέλεξε να συνεχίσει.

Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ θα πλαισιωθεί και με ένα σκάουτερ, τον οποίο θα επιλέξει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Πρόθεση του προπονητή του ΟΦΗ, είναι, να είναι παλιός παίκτης του ΟΦΗ, που να έχει προπονητικό δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α’.

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest