Ανοίγουν την Τετάρτη τα γραφεία του «Βόλος Ν.Π.Σ.»

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση για την έναρξη λειτουργίας των γραφείων του την Τετάρτη 21/6, τα οποία θα είναι στην παραλία, εξέδωσε ο Βόλος Ν.Π.Σ.

Αναλυτικά: «Την Τετάρτη 21 Ιουνίου θα ξεκινήσει η λειτουργία των γραφείων του Βόλος Ν.Π.Σ., τα οποία θα στεγάζονται στην Παραλία του Βόλου (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος). Επιπλέον, η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ενημερώνει ότι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στα γραφεία του συλλόγου από την Τετάρτη 21 Ιουνίου μετά τις 6.00 μ.μ. καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή των 25 ευρώ.

Σημειώνεται ότι στους εντός έδρας αγώνες του Βόλος Ν.Π.Σ. (φιλικά και επίσημα) δε θα εκδίδονται εισιτήρια και θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι της κάρτας μέλους. Επισημαίνουμε ότι γυναίκες και παιδιά θα εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-27861.

Επίσης, η διοίκηση του «Βόλος Ν.Π.Σ» γνωστοποιεί ότι οι πρώτες μεταγραφές θα ανακοινωθούν την 1η Ιουλίου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, ενώ παράλληλα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα της προετοιμασίας, όπως επίσης και αυτό των φιλικών αγώνων του καλοκαιριού».

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest