Το μυαλό στην Ερμιονίδα

Δημοσιεύθηκε: 19 Μαΐου 2017

Τελευταίες ώρες προπονήσεων πριν την ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Ερμιόνη για την Παναχαϊκή και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει επιστήσει σε όλους την προσοχή, καθώς πρόκειται για το τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και δεν υπάρχει πιο ιδανικό σενάριο από το να κλείσει η σεζόν με νίκη.

Η Ερμιονίδα πρόκειται για μια από τις πιο αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας, κόντρα στην οποία οι «κοκκινόμαυροι» είχαν κάνει ένα από τα καλύτερα και πιο «γεμάτα» φετινά τους παιχνίδια στην Αγυιά.

Αγωνιστικά, ο νεαρός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του τον φαντάρο Μπουρλάκη, όπως και τους τιμωρημένους Γκίνο και Αδαμόπουλο, ενώ ενδέχεται να παρατάξει ακόμα μια φορά εναλλακτική εντεκάδα, με πολλά πρόσωπα που δύσκολα «χτύπαγαν» την πόρτα των βασικών φέτος. Τον Βασίλη Σούλη περιμένουμε κάτω από τα γκολπόστ, ενώ σίγουροι πρέπει να θεωρούνται Πολίμος, Μπιτσάκος, Αργυρόπουλος και πιθανόν ο Μωραΐτης.

Τελευταία προπόνηση αύριο στην Αγυιά και εν συνεχεία η ομάδα θα φύγει για την Αργολίδα όπου θα διανυκτερεύσει. Η σέντρα είναι την Κυριακή στις 17:00.

 

Πηγή: matchaxaias

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest