Πάει για ρεκόρ!

Δημοσιεύθηκε: 21 Απριλίου 2017

Ο ΟΦΗ, με νίκη επί του Αχαρναϊκού την ερχόμενη Κυριακή δημιουργεί ακόμα ένα ρεκόρ – το πρώτο για την φετινή σεζόν.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου συνεχίζουν στον δεύτερο γύρο με σπασμένα φρένα και κόντρα στον Αχαρναϊκό θέλουν να πετύχει την έκτη συνεχόμενη νίκη – κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά, εφόσον έρθει το τρίποντο με αντίπαλο την ομάδα του Μενιδίου.

Μέχρι τώρα, ο ΟΦΗ έχει πετύχει, δύο φορές, πέντε συνεχόμενες νίκες – επίδοση που είναι και η καλύτερη στο φετινό πρωτάθλημα.

Το βάρος στην τακτική

Με προπόνηση που έγινε στο Γεντί Κουλέ την Παρασκευή (21/4) ο ΟΦΗ κορυφώνει την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αφιέρωσε την προπόνηση σε τακτική για το παιχνίδι και είδε τους παίκτες του να εκτελούν με καλή διάθεση και σωστή νοοτροπία τα πλάνα του.

Πέρα από τα γνωστά προβλήματα (τιμωρημένοι Μάνος, Μητρόπουλος και ο τραυματίες Φαζός και Κοιλιάρας), όλοι οι παίκτες συμμετείχαν στην προπόνηση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, η προπόνηση του Σαββάτου (22/4) θα γίνει επίσης στο Γεντί Κουλέ και μετά το τέλος της, θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό.

Πηγή: gentiKoule

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest