Κωστένογλου: Σας θέλω συγκεντρωμένους!

Δημοσιεύθηκε: 21 Απριλίου 2017

Σε εγρήγορση προσπαθεί να κρατήσει ο 47χρονος τεχνικός τους ποδοσφαιριστές του πριν την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. 

Τις τελευταίες ημέρες οι ποδοσφαιριστές του Άρη προσπαθούν να επιστρέψουν στους καθημερινούς ρυθμούς τους μετά την άδεια του Πάσχα. Και έχουν «σύμμαχο» σε αυτό τον Νίκο Κωστένογλου. 

Το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα σηματοδοτεί την είσοδο των «κιτρινόμαυρων» στην τελική ευθεία της σεζόν και ο Καβαλιώτης κόουτς θέλει τους πάντες σε εγρήγορση και συγκεντρωμένους στον στόχο του απόλυτου των νικών.

Μπορεί ο 47χρονος τεχνικός να έχει περιορίσει τις ομιλίες του στα αποδυτήρια αυτή την εβδομάδα, όμως στη διάρκεια των προπονήσεων προχωράει σε προτροπές… ετοιμότητας προς τους παίκτες του.«Σας θέλω συγκεντρωμένους, τόσο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα όσο και στους αγώνες που ακολουθούν. Πάμε δυνατά μέχρι το τέλος», είναι κάποιες από τις ατάκες του «Κωστέ» μέσα στην εβδομάδα, για να κρατήσει ψηλά τον δείκτη ετοιμότητας στην ομάδα.

 

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest