Δ.Ε Ολυμπιακού Βόλου: Δεν το βάζουμε κάτω!

Δημοσιεύθηκε: 21 Απριλίου 2017

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει της αναμέτρησης με τη Νίκη.

Σ’ αυτήν αναφέρονται τα εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία κι ευτυχία.

Αυτή την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 στις 16:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα πραγματοποιηθεί το Βολιώτικο ντέρμπι, μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου. Ένα ντέρμπι που δεν αφήνει αδιάφορο κάθε Βολιώτη φίλαθλο.

Για το λόγο αυτό, σας καλούμε να δώσετε δυναμικό παρών, να σταθείτε δίπλα στην ομάδα μας και με τον παλμό και τη φωνή σας να εμψυχώσετε τους παίκτες μας.

Μπορεί η πορεία της ομάδας μας φέτος να πίκρανε αρκετούς, όμως εμείς δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε τον αγώνα, που ξεκινήσαμε πέρυσι το καλοκαίρι, να αναγεννήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου από τις στάχτες του.

Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πανθεσσαλικό! Όλοι δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα!»

 

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων (θα εκδοθούν 4.000) για το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νίκη ανακοινώθηκαν από τους ερυθρόλευκους και είναι οι εξής:

-Γενική είσοδος: 10€

-Γυναίκες- παιδιά (από 12 ετών και άνω): 5€

-Άνεργοι ( όσοι ήδη έχουν εγγραφεί στα γραφεία της ομάδας): 5€

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα)

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από τη δεύτερη πεζογέφυρα, ενώ το εκδοτήριο εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 14:30.

Οι  φίλαθλοι-κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver που κάνουν χρήση του παρκινγκ του Σταδίου μπορούν να σταθμεύουν μόνο στο παρκινγκ και όχι στο περιστύλιο, καθώς δυσχεραίνεται η μετακίνηση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Απαγορεύεται ρητά η χρήση πλαστικών μπουκαλιών νερού/αναψυκτικών εντός του Σταδίου

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest