«Έχουμε πίστη στη δουλεία μας»

Δημοσιεύθηκε: 17 Φεβρουαρίου 2017

Να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα θα επιδιώξει το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ερμής Ζωνιανών στο παιχνίδι που θα ολοκληρώσει την αυλαία της 20ης αγωνιστικής κόντρα στη Ρόδο εκτός έδρας.

Ο Γιώργος Πετράκης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κούρτι, Βασίλη Πλουσή και Πασιαλή, στον τιμωρημένο Κοζυράκη και στον Ρουσσάκη που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο νεαρός προπονητής αναφερόμενος στο παιχνίδι υποστήριξε:

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έπειτα από την εντός έδρας ήττα μας θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Θα έχουμε δύσκολο έργο απέναντι σε μια καλή ομάδα που παίζει ορθολογικο ποδόσφαιρο. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε καλά και έχοντας πίστη στις ικανότητες μας και στην δουλεία μας».

Η προετοιμασία του Ερμή θα ολοκληρωθεί με προπονήσεις που θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή και θα λάβουν χώρα στο γήπεδο της Τυλίσου. Η αποστολή των πρασίνων θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί της Δευτέρας και θα επιστρέψει το βράδυ της ίδιας ημέρας.

 

 

Πηγή: prismasport

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest