Προπόνηση με… ντόπες από τους Έλληνες ομογενείς!

Δημοσιεύθηκε: 23 Αυγούστου 2016

Η τελευταία δυνατή προπόνηση της Ελληνικής ομάδας Μίνι-Ποδοσφαίρου, είχε προγραμματιστεί στο Χωριό Μπελογιάννης, μιας μικρής Ελληνικής κοινότητας μέσα στην απεραντοσύνη της Ουγγαρίας!

Η Ελληνική αποστολή, ταξίδεψε το απόγευμα της Δευτέρας σε μια μικρή Ελληνική παροικία λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Ουγγρική πρωτεύουσα Βουδαπέστη και 40 χιλιόμετρα από το κατάλυμα της, στο Σεκεσφεχερβαρ, για να βρεθεί κοντά σε Έλληνες ομογενείς, από το Χωριό Μπελογιάννης, οι οποίοι έδωσαν βροντερό παρών στην πρεμιέρα απέναντι στην Κροατία, και αναμένετε να δώσουν και απόψε, Τρίτη (23/8) κόντρα στην Αγγλία (20:00 Novasports)

Αρχικά, η Ελληνική αποστολή (ποδοσφαιριστές, διοικητικά στελέχη, δημοσιογράφοι και συνοδοί)  ξεναγήθηκαν από το Δήμαρχο της πόλης στο μικροσκοπικό χωρίο των περίπου 1200 κατοίκων (εκ των οποίων οι 300 περίπου είναι Έλληνες) και εν συνεχεία, τα μέλη της ομάδας, αναχώρησαν για το γήπεδο της τοπικής ΑΕΚ Μπελογιάννης, ομάδα που αγωνίζεται στο Β’ Τοπικό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, για να προπονηθούν!

Ο Αποστόλης Γκαϊφύλλιας και οι ποδοσφαιριστές του, έτυχαν θερμής υποδοχής από περίπου 30 Έλληνες ομογενείς φιλάθλους, που παρά την έντονη βροχόπτωση παρακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα και επεφυμούσαν συνεχώς τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τους οποίους θα παρακολουθήσουν ξανά απόψε το βράδυ στο «Σεκεσφεχερβαρ Αρένα»!

Αναφορικά με το πρόγραμμα της προπόνησης, αυτό περιελάμβανε ασκήσεις με κυκλοφορία, πάσες, τελειώματα, επιθέσεις 3-2, και φυσικά οικογενειακό δίτερμα.

Σήμερα, Τρίτη (23/8), η πρωινή προπόνηση αναμένεται χαλαρή, ενώ αμέσως μετά, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές θα παρακολουθήσουν σε βίντεο την αποψινή τους αντίπαλο Αγγλία.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως ο σκορερ της πρεμιέρας Χρήστος Ντούμος αποχώρησε νωρίτερα από την προβλεπόμενη ολοκλήρωση της προπόνησης, εξαιτίας ενός τραβήγματος στον προσαγωγό, χωρίς ωστόσο να τίθεται ζήτημα απουσίας του για σήμερα…

 

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest