Οι κούπες σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη!

Δημοσιεύθηκε: 27 Μαΐου 2016

Η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League που πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό The Ranch του Σοφικού Κορινθίας καθήλωσε τον κόσμο που το παρακολούθησε με το σασπένς και βέβαια το υψηλό επίπεδο των αγώνων του!

Οι Συκιές από την Θεσσαλονίκη πήραν την κούπα του πρωταθλητή, ενώ το τρόπαιο του Κυπέλλου κατέληξε στα χέρια της ομάδας Φιλική Συμμετοχή από το Ηράκλειο. Όλοι πάντως συμφώνησαν ότι αυτή η τελική φάση ήταν η εντυπωσιακότερη των τελευταίων ετών και καθήλωσε τους πάντες κατά τη διάρκεια των αγώνων!

Πιο αναλυτικά, για την φάση του Κυπέλλου, στον μικρό τελικό οι Κωλομπαράδες κέρδισαν με σκορ 5-2 την ισχυρή ομάδα του Μοσχάτου και στο τελικό που έσπασε καρδιές, οι Φιλική Συμμετοχή κέρδισαν με 2-1 του Παπάδες και πήραν για πρώτη φορά την κούπα μαζί τους.

Στον μικρό τελικό, οι Κωστάκηδες, οι οποίοι είχαν κατακτήσει για δύο συνεχόμενες χρονιές τον τίτλο του πρωταθλητή κέρδισαν τους Αδίστακτους με 7-3.

Στον φαντασμαγορικό τελικό, οι Συκιές ισοφάρισαν τους Amigos ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό με πέναλτι και στην παράταση το σκορ έγινε 4-2 με τον Βασαΐτη, τον Γκιάλη, τον Μωυσιάδη και τα άλλα παιδιά να εντυπωσιάζουν με τα ψυχικά αποθέματα, τα οποία τους ενθρόνισαν τελικά ως πρωταθλητές Ελλάδας!

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, ο κόσμος και οι ομάδες απόλαυσαν εξαιρετικά event από την Wilkinson, ενώ δέχτηκαν και δώρα από την Umbro, το CU της Vodafone το ξενοδοχείο Theartemis Palace Hotel στο Ρέθυμνο Κρήτης, εταιρείας που κρατούν ολοζώντανη την μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος στην χώρα. MVP του τελικού ανακηρύχθηκε ο Λάζαρος Μωυσιάδης από τις Συκιές με 11 γκολ στις κρίσιμες 4 αναμετρήσεις της τελικής φάσης. Το σόου της τελετής λήξης παρουσίασε ο Πάρης Γκαγκαδέλης, ενώ ο βιρτουόζος της μπάλας, Άλεξ Πιτσαλίδης εντυπωσίασε με τα ακροβατικά του με την στρογγυλή θεά!

Οι ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση ήταν οι εξής:

1. Μοσχάτο (Αθήνα)

2. Αμβρυσσέας (Πάτρα)

3. Κωλομπαράδες (Αθήνα)

4. Dildos (Βόλος)

5. Ramrod II (Αθήνα)

6. Φιλική Συμμετοχή (Ηράκλειο)

7. Ζέβρες (Πάτρα)

8. Κωστάκηδες (Αθήνα)

9. Παπάδες (Θεσσαλονίκη)

10. Συκιές (Θεσσαλονίκη)

11. Ζήδρος (Θεσσαλονίκη)

12. Amigos (Αθήνα)

13. Align (Ρέθυμνο)

14. ΙΕΚ Δέλτα United (Ιωάννινα)

15. Αδίστακτοι (Αθήνα)

16. Α. Φ. Η. ΤΕΙ Κρήτης (Ηράκλειο)

Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest