Ποιοί Είμαστε

Δημοσιεύθηκε: 13 Σεπτεμβρίου 2015

Τι εστί mikriliga.com

Ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια ως ιδέα για να πάρει… σάρκα και οστά την 1η Αυγούστου του 2008. Είμαστε μια παρέα φίλων-δημοσιογράφων που αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα προκειμένου να καλύψουμε το διαδικτυακό κενό που υπάρχει στην ενημέρωση της Β’ και Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για πρωταθλήματα με πολλούς και πιστούς φιλάθλους οι οποίοι θέλουν να μαθαίνουν τα νέα του αγαπημένου συλλόγου τους. Γι’ αυτό θα έχουμε σε καθημερινή βάση νέα για ΟΛΕΣ τις ομάδες, συνεντεύξεις, αφιερώματα, στατιστικά, παρασκήνια και γενικότερα θέματα που αφορούν όχι μόνο τους συλλόγους του κέντρου αλλά και της περιφέρειας.

mikri_liga_grass_logo

Αυτή η κίνηση, έγινε με σκοπό να προβληθεί η προσπάθεια που καταβάλουν πρωτίστως όλοι οι αθλητές διότι για την mikriliga.com,ποδοσφαιριστής = πρωταγωνιστής. Φυσικά, σ’ αυτή την προσπάθεια μετέχουν οι προπονητές μαζί με τους παράγοντες, προκειμένου να έχουν βιώσιμες και ανταγωνιστικές ομάδες ικανές να τροφοδοτήσουν με ποιοτικούς παίκτες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

…και τα καλύτερα έρχονται

Το δημοσιογραφικό επιτελείο της mikriliga.com
Μην το κρατάς για τον εαυτό σου, διαδωσέ το!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on Pinterest